Ιστορίες Μυστηρίου στο Android σας (Greek Android Apps)

greek android app mystery stories

Τώρα που ξεκινήσαμε με τις Ελληνικές Εφαρμογές δεν θα τελειώνουμε και έτσι σήμερα σειρά έχει το Mystery Stories.

Το Mystery Stories είναι ένα ευφάνταστο παιχνίδι για όλη την παρέα, όπου θα σας κάνει να γελάσετε, να τρομάξετε, να νευριάσετε και γενικότερα να περάσετε πάρα πολύ καλά.

Στο παιχνίδι αυτός ο οποίος έχει την συσκευή, λέει ένα κομματάκι της ιστορίας και οι υπόλοιποι πρέπει να μαντέψουν την συνέχεια κάνοντας ερωτήσεις όπου θα απαντήσει με ναι ή όχι.

Ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού είναι αρκετά μεγάλος, ακόμα και στο εύκολο και απαιτεί να έχετε φαντασία και πολλές φορές όχι απλά φαντασία άλλα και συνδυαστική σκέψη.

Όσον αφορά τον τεχνικό τομέα το παιχνίδι τα πηγαίνει πολύ καλά, με σωστό handling του back button, καλό scaling σε μεγάλες οθόνες και ωραίο UI.

Γενικότερα αξίζουν συγχαρητήρια στον Developer για αυτήν την εφαρμογή. Συμβολή μας φυσικά είναι να την μεταφράσει και σε άλλες γλώσσες για ακόμα περισσότερα Downloads.

Το παιχνίδι λειτουργεί καλά σχεδόν σε όλους τους αριθμούς ατόμων στην παρέα, αν και σας προειδοποιούμε μην το παίξετε με τον έξυπνο της παρέας, γιατί όλοι ξέρουμε τον νικητή από τώρα.

  • android-app-mystery-stories-1
  • android-app-mystery-stories-2
  • android-app-mystery-stories-3
  • android-app-mystery-stories-4

Download Mystery Stories

 

Κάντε Like το GreeceAndroid.gr στο Facebook!

Γίνετε μέλος της Ελληνική Κοινότητας του Android στο G+

aByte