Διαθέσιμο και σε :
mobile-product-icon-android mobile-product-icon-ios

Το Mystery Stories είναι ένα παιχνίδι που θα σας συναρπάσει! Είναι πολύ απλό..

Mαζέψτε την παρέα σας και διαβάστε τους τον τίτλο και την εκφώνηση της ιστορίας μυστηρίου που έχετε επιλέξει από το μενού "ιστορίες".

Στην συνέχεια η παρέα σας καλείται να ανακαλύψει ολόκληρη την ιστορία, κάνοντας ερωτήσεις που μπορείτε να απαντήσετε με "ναι" ή "όχι" μόνο. 

Καλή διασκέδαση !

 

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού.

Το περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί από το φορέα εκμετάλλευσης της ιστοσελίδας και τα έργα στην παρούσα ιστοσελίδα υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αναπαραγωγή, η επεξεργασία, η διαβίβαση και κάθε είδους χρήση εκτός των ορίων του δικαίου πνευματικής ιδιοκτησίας απαιτούν την έγγραφη συναίνεση του εκάστοτε συντάκτη ή/και δημιουργού. Δεν επιτρέπεται η λήψη και η αντιγραφή της παρούσας ιστοσελίδας. Εάν το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας δεν έχει δημιουργηθεί από το φορέα εκμετάλλευσης, λαμβάνονται υπόψη τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων. Συγκεκριμένα, τα περιεχόμενα τρίτων θα επισημαίνονται ως τέτοια. Παρόλα αυτά, εάν περιέλθει στην αντίληψή σας τυχόν παραβίαση δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλούμε να μας υποβάλλετε αντίστοιχη υπόδειξη. Κατά τη γνωστοποίηση των νομικών παραβάσεων, αυτό το περιεχόμενο θα διαγράφεται αμέσως.
Τα λογότυπα, τα κείμενα και οι λοιπές εικόνες τρίτων που δημοσιεύονται στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των κατόχων των δικαιωμάτων και έχουν προστεθεί με τη ρητή άδειά τους.

404

mysterystorieslogo

ώπα  λάθος - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δύσκολες Ιστορίες

Η πολυκατοικία

Η μοναχική γυναίκα πέφτει από τnν κορυφή μιας πολυκατοικίας. Λίγο πριν φτάσει στο έδαφος μετανιώνει που πήδηξε.

Οι γόβες

Η Ντόρα πηγαίνει σε ένα μαγαζί και αγοράζει ένα ζευγάρι πρόστυχες γόβες. Αυτό θα προκαλέσει το θάνατο της το ίδιο απόγευμα.

 

Μέτριες Ιστορίες

Καταραμένες Διακοπές

Όταν ο άντρας βγήκε από τnν τουαλέτα, τα σχέδια των διακοπών τους είχαν καταστραφεί τελείως..

Απελπισμένη οδηγός

Η γυναίκα πηδάει από το μεγάλο όχημα και αυτοκτονεί..

Εύκολες Ιστορίες

Μέσα στο δάσος

Ένας εκωφαντικός θόρυβος ακούγεται μέσα από το δάσος! Στο πιο κοντινό σπίτι μένει η Τζίνα με τον Παύλο, οι οποίοι τρέχουν να δουν τι έγινε.. Γυρίζουν και το σπίτι τους λείπει!

Τα τσόκαρα

Ένα ζευγάρι τσόκαρα επιπλέει στη μέση του Παγασητικού κόλπου.. Μία διερχόμενη τράτα τα μαζευει στα δίκτυα της μαζί με ένα πτώμα..